Μέλι: «Ο Μεσίνα μου είπε πως φεύγω από την Αρμάνι με τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων»

Μέλι: «Ο Μεσίνα μου είπε πως φεύγω από την Αρμάνι με τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων»

Τον τρόπο που αποχώρησε από την Αρμάνι αποκάλυψε ο Νικολό Μέλι, ο οποίος τόνισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση να φύγει απ΄το Μιλάνο.

Ο Νικολό Μέλι αποτελεί παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο και όπως όλα δείχνουν ο 33χρονος διεθνής άσος θα επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ εξέφρασε την πικρία του για τη στάση της πρώην ομάδας του και ειδικά του προέδρου και προπονητή, Έτορε Μεσίνα, μιλώντας στην Corriere della Sera.

Διαβάστε επίσης: Μας κοροϊδεύουν: Η μεγάλη διαφορά στα λεφτά που δίνουν οι Αμερικάνοι για να μείνουν στα νησιά μας σε σχέση με Έλληνες

«Δε σκεφτόμουν να φύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ. Θα ήθελα να μείνω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε. Είμαι λίγο δυσαρεστημένος που αρκετοί σκέφτηκαν ότι επέλεξα να φύγω από την Αρμάνι, δεν είναι έτσι», τόνισε ο 33χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα αν ήταν απόφαση για τακτικούς λόγους. Μίλησα μαζί του μετά το πρωτάθλημα και συζητήσαμε για την πρόταση που μου έκανε η ομάδα τον Απρίλιο. Του είπα, είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό έχει αξία, σωστά; Είμαι ο αρχηγός, σωστά; Πίστεψα ότι η συζήτηση είχε θετική έκβαση αλλά δύο μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 45 δευτερόλεπτα και μου είπε πως το κλαμπ αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά».

Όσο για το μέλλον του; «Έχω διαβάσει για πολλές ομάδες, Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι η Εθνική Ιταλίας», είπε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ