Εξελίξεις με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!

Εξελίξεις με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός και Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζουν τις συζητήσεις προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία και ο 28χρονος γκαρντ να επιστρέψει στους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση των πρώτων τους μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τις δύο πλευρές να συζητούν προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και ο 28χρονος γκαρντ να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Τι σχολίαζαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραφιλολογία περί ανάμειξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη με την ποιότητα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, το σουτ του και την ικανότητά του στο ένας εναντίον εντός, ενώ το γεγονός πως είναι Έλληνας μπορεί να λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα σε τεράστιο βαθμό τη νέα σεζόν, αφού την περασμένη σεζόν οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη ελληνικών διαβατηρίων.

Από την άλλη ο Ντόρσεϊ θέλει να παίξει ξανά το καλύτερό του μπάσκετ και αυτό το έκανε στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ουσιαστικά λοιπόν και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ έχουν έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας, ωστόσο το deal δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει, αφού ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με την τουρκική Φενέρμπαχτσε για ακόμα ένα χρόνο. Ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη μπορεί να μην «καίγεται» να τον κρατήσει, όμως με την περιορισμένη ευρωπαϊκή αγορά, δεν θα του κάτσει και άσχημα να τον  κρατήσει, αν δεν βρει τον αντικαταστάτη του.

Θυμίζουμε ότι ο Ντόρσεϊ έπαιξε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2021-2022, και στην συνέχεια αποκτήθηκε από τους Ντάλας Μάβερικς, αγωνιζόμενος κυρίως στην θυγατρική τους ομάδα, τους Τέξας Λέτζεντς της G-League. Από τον Μάρτιο του 2023 ο Ντόρσεϊ ανήκει στην Φενέρμπαχτσε, όπου δεν έχει βρει τον ρόλο που θα επιθυμούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ