Η ιδιαίτερη περίπτωση του Ποκουσέφσκι: Οι «ματιές» της Euroleague, το συμβόλαιο και η μεγάλη προοπτική (vids)

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Ποκουσέφσκι: Οι «ματιές» της Euroleague, το συμβόλαιο και η μεγάλη προοπτική (vids)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι προέρχεται από μια δύσκολη σεζόν στο NBA και εξετάζει όλα τα δεδομένα. Το εγγυημένο συμβόλαιο στην Σάρλοτ και η προοπτική της Euroleague

Στην Παρτιζάν μετά την φετινή αποτυχία, θέλουν να επιστρέψουν στις ρίζες τους, πράγμα που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται. Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είναι ήδη παίκτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ οι Σέρβοι παρακολουθούν στενά μερικές ακόμα περιπτώσεις επιστροφής γηγενών παικτών.

Μια τέτοια ιστορία, μεγάλης επιστροφής δηλαδή έχουν κατά νου οι γείτονες και με την περίπτωση του Αλεξέι Ποκουσέφσκι. O άλλοτε άσος του Ολυμπιακού είναι από τον Φλεβάρη συμπαίκτης του Μίσιτς στη Σάρλοτ.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για Μιγκέλ Μπόρχα και Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Λατινική Αμερική (pic)

Κανείς δεν γνωρίζει όμως τις προθέσεις των Χόρνετς για τον 23χρονο (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025) αλλά και του ιδίου μιας και για πρώτη φορά από τον Φλεβάρη –όταν τον αποδέσμευσε η Οκλαχόμα- ακούστηκε σοβαρά για πρώτη φορά η περίπτωση της επιστροφής του στην Ευρώπη.

Βέβαια είναι σίγουρο πως αν ο ίδιος επιστρέψει στην Ευρώπη δεν θα τον κοιτάξει μόνο η Παρτιζάν, εξαιτίας των χαρακτηριστικών του και άλλες ομάδες θα θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Αγωνίζεται τόσο στο «4» όσο και στο «5» και διαθέτει αρκετά αξιόπιστο σουτ πίσω από την γραμμή των τριών πόντων. Για εκείνον η περίπτωση της Παρτιζάν είναι ιδιαίτερη και για ακόμα έναν λόγο.

Είναι δηλωμένος οπαδός της Παρτιζάν ο νεαρός φόργουορντ/ σέντερ. Και μάλιστα πέρσι στους εράνους που γίνονταν για να πληρωθούν τα χρέη της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου είχε κάνει και μια μεγάλη δωρεά.

Την διάθεση για restart επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του κλαμπ. «Θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές. Θα κοιτάξουμε επίσης να πάρουμε Σέρβους αθλητές, για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παλέψει για τρόπαια. Φυσικά η προτεραιότητά μας είναι κάποιοι που βρίσκονται ήδη εδώ, καλά παιδιά με τα οποία θέλουμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε, είχε πει πριν λίγο καιρό ο Σάβιτς.

Ο ίδιος ο Ποκουσέφσκι τώρα ανέφερε σε συνέντευξή του πως «παρακολουθώ κάθε παιχνίδι της, ειδικά στην EuroLeague. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν τη φετινή σεζόν.

Η υποστήριξη του κόσμου, όμως, είναι τεράστια και πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα, την αγαπούν και θέλουν να πετύχει. Πιστεύω πως τη νέα σεζόν όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Σέρβος άσος στο «Meridian Sports».

«Για την ώρα έχω συμβόλαιο με τους Σάρλοτ Χόρνετς και δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Έχω μια καλή προσωπική σχέση με τους ανθρώπους στην Παρτιζάν, όχι επαγγελματική», ξεκαθάρισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ