Αμπρίνες για Χεζόνια: «Η Μπαρτσελόνα πήρε σωστή απόφαση να μην τον υπογράψει μετά τις δηλώσεις του»

Αμπρίνες για Χεζόνια: «Η Μπαρτσελόνα πήρε σωστή απόφαση να μην τον υπογράψει μετά τις δηλώσεις του»

Την Μπαρτσελόνα υπερασπίστηκε με δηλώσεις του ο Άλεξ Αμπρίνες αναφορικά με το θέμα του Μάριο Χεζόνια και της συμφωνίας που τελικά δεν ολοκληρώθηκε με τους μπλαουγκράνα

Ο Μάριο Χεζόνια έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ, όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτησή του στο «Χ».

Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα συμβεί αν δεν υπάρξει κάποια… ενόχληση από το NBA μέχρι τις 19 Ιουλίου, καθώς το συμβόλαιό του έχει NBA out.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν (vids)

Xεζόνια και Μπαρτσελόνα έφτασαν κοντά σε… «γάμο» σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ωστόσο όλα ανατράπηκαν έπειτα από ορισμένες δηλώσεις του Κροάτη φόργουορντ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Ρεάλ.

Μάλιστα, ο Άλεξ Αμπρίνες έκρινε ότι οι μπλαουγκράνα αποφάσισαν σωστά που δεν τον απέκτησαν εν τέλει, αποσύροντας το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

«Δεν ξέρω ακριβώς αν είχε υπογράψει ή όχι, αλλά εξεπλάγην όταν είπαν ότι το είχε κάνει και μετά έκανε αυτές τις δηλώσεις. Προφανώς καταλαβαίνω απόλυτα τους οπαδούς και τη δυσφορία. Νομίζω πάρθηκε η σωστή απόφαση, η οποία ήταν να μην ισχύσει η συμφωνία αν κάτι είχε υπογραφεί» τόνισε ο Αμπρίνες σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Marca.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ