Το ιδιαίτερο σχόλιο για τον Σλούκα: «Έκλεισε όλα τα στόματα…»

Το ιδιαίτερο σχόλιο για τον Σλούκα: «Έκλεισε όλα τα στόματα…»

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας τόνισε πως μετά τη φετινή πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Σλούκας με τις εμφανίσεις του και τους δύο τίτλους που κατέκτησε έκλεισε στόματα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Ο MVP του Final Four της Euroleague, αλλά και των τελικών της Basket League ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος «μετακόμισε» στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε έναν χρόνο πήρε δύο τίτλους, επαναφέροντας το τριφύλλι στην κορυφή.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μάλιστα μίλησε για τη σεζόν που διένυσε ο Σλούκας με τον Παναθηναϊκό και προχώρησε σε μια παραδοχή για τα όσα κατάφερε ο Έλληνας γκαρντ στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση για τον Σλούκα:

«Ήταν μια τρελή σεζόν για τον Σλούκα. Παρότι αμφισβητήσαμε την κίνηση, θυμάμαι ότι και ο Έρικ (σ.σ. ΜακΚόλουμ) ήταν δύσπιστος πριν το ξεκίνημα της σεζόν, και εγώ είχα μεγάλες αμφιβολίες για πολλούς λόγους, αλλά απλά μας έκλεισε τα στόματα», είπε στο «Urbonus podcast».

«Απέδειξε ότι όλοι κάναμε λάθος. Ήταν πολύ σημαντικά τα όσα έκανε και πιθανώς να υπάρχει και το κίνητρο πίσω από όλα αυτά», πρόσθεσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος στην εκπομπή του «Basketnews.com».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ