Τινάζει την «μπάνκα» στον αέρα ο Γιαννακόπουλος για τον Βεζένκοφ

Τινάζει την «μπάνκα» στον αέρα ο Γιαννακόπουλος για τον Βεζένκοφ

«Τρελή» πρόταση ύψους 17.000.000 ευρώ φέρεται να έχει κάνει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν είναι έτοιμος να ρίξει «βόμβα» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς έχει καταθέσει απίστευτη πρόταση στον Σάσα Βεζένκοφ για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν καταθέσει «χρυσή» πρόταση στον Βούλγαρο διεθνή φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς ύψους 17.000.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη σπουδαία κίνηση με τον Μπράουν πάει να «τρελάνει» την Ευρώπη, τινάζοντας την «μπάνκα» και φέρνοντας πίσω στην Ευρώπη τον MVP της Euroleague το 2023.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βεζένκοφ είναι γνωστό, όπως και το ότι οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν «τρελά» χρήματα για να τον πείσουν να επιστρέψει στη Euroleague και να αφήσει το ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ παρακολουθεί στενά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι και ο τελευταίος σύλλογος που αγωνίστηκε, πριν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι για τον Βεζένκοφ, καθώς οι «βασιλιάδες» έχουν εγγυημένο συμβόλαιο αξίας περίπου 7.000.000 δολαρίων με τον παίκτη, όμως το μέλλον του στο Σακραμέντο είναι στον… αέρα λόγω του προπονητή, Μάικ Μπράουν, που δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Ο Βεζένκοφ στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ δεν έπαιξε πολύ, ενώ είχε και έναν τραυματισμό που τον πήγε ακόμη πιο πίσω. Συνολικά σε 42 ματς με τη φανέλα του Σακραμέντο και είχε 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα και έμενε στο παρκέ γιοα 12.2 λεπτά ανά παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ