Ομπράντοβιτς: «Είχαμε παίκτες που δεν ήξεραν τι εστί Παρτίζαν»

Ομπράντοβιτς: «Είχαμε παίκτες που δεν ήξεραν τι εστί Παρτίζαν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο ρόστερ της Παρτίζαν.

Η Παρτίζαν έχει πάρει την απόφαση να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της, θέλοντας να επιστρέψει από τη νέα αγωνιστική περίοδο στα πλέι οφ της Euroleague.

Σήμερα ανακοίνωσε δύο μεγάλες κινήσεις με τους Ίφε Λούντμπεργκ και Φρανκ Νιλικινά, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλά για τον σχεδιασμό της ομάδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπήρχαν παίκτες που δεν ήξεραν τι εστί Παρτίζαν.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Για τον σχεδιασμό: «Αυτή την στιγμή όλοι στην ομάδα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τη βοηθήσουμε. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά από την πλευρά των φιλάθλων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναφέρονται διάφορα ονόματα, αλλά μερικά δεν ισχύουν καθόλου. Μετά την περσινή εμπειρία που είχαμε, εάν κάποιος δεν υπογράψει, τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα».

Για τις πολλές αποχωρήσεις παικτών: «Μιλήσαμε με τους παίκτες και ξεκαθάρισα σε όλους ότι δεν θέλω να κρατήσω κάποιον στην ομάδα όταν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν νιώθει χαρούμενος και ικανοποιημένος. Υπήρχαν περιπτώσεις παικτών δεν γνώριζαν τι εστί Παρτίζαν. Δεν ήξεραν πως να φερθούν και με βάση αυτό πήραμε τις αποφάσεις μας και έτσι θα της παίρνουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ