Τα σενάρια για γκαρντ στον Ολυμπιακό: Το όνομα-έκπληξη που ακούστηκε και ο Ντοζίερ (vids)

Τα σενάρια για γκαρντ στον Ολυμπιακό: Το όνομα-έκπληξη που ακούστηκε και ο Ντοζίερ (vids)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν σκόρερ ενόψει της νέας σεζόν, οι γκαρντ που έχουν ακουστεί στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι πολλοί και σύμφωνα με δημοσιεύματα προστέθηκε ένας ακόμη...

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν  στο συγκεκριμένο ραντεβού.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τονώσει μεν το ελληνικό του στοιχείο, ενώ από την άλλη ψάχνει μίνιμουμ δύο γκαρντ που να έχουν έφεση στο σκοράρισμα. O ένας από τους δύο, φέρεται να είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και οι Πειραιώτες ήδη φαίνεται να έχουν μία πρώτη επαφή.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είχε βρει στο πρόσωπο του Κίναν Έβανς τον έτερο γκαρντ που έψαχνε, όμως ο Αμερικανός τραυματίστηκε σοβαρά με τη Ζαλγκίρις και θα επιστρέψει στη δράση από το 2025 και μετά. Όπως είναι λογικό στον Ολυμπιακό «πάγωσαν» με τη συγκεκριμένη είδηση και μένει να δούμε αν θα διαπραγματευτούν ξανά με τον παίκτη για το συμβόλαιο του, μιας και υπήρχε προφορική συμφωνία πριν τον τραυματισμό του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός είτε κρατήσει το deal με τον Έβανς είτε όχι θα κινηθεί για γκαρντ και θα είναι από το πάνω ράφι. Τα πρώτα ονόματα ήδη ακούγονται, με εκείνο του ΠιΤζέι Ντοζίερ να ξεχωρίζει, όμως πέφτουν κι άλλα ονόματα στο «τραπέζι».

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε μάλιστα έκανε λόγο και για τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι θέμα χρόνου να αποδεσμευτεί, μιας και δεν ταίριαξε στο τριφύλλι με τον Εργκίν Αταμάν. Μάλιστα, ήδη έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λορέντζο Μπράουν.

Ο Αργεντινός γκαρντ θα μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες, είναι σε επαφές εδώ και καιρό με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως δεν έχει συμφωνήσει. Εκτός από τους Σέρβους παρακολουθούν την περίπτωση του κι άλλες ομάδες της Euroleague, ενώ γράφτηκε το όνομα του και για τον Ολυμπιακό, κάτι που προς το παρόν δεν ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βιλντόζα αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, όμως είχε θέματα τραυματισμών και έμεινε πίσω στο ροτέισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ