«Αν ήμουν στη θέση του Ολυμπιακού θα εμπιστευόμουν τον Κίναν Έβανς»

«Αν ήμουν στη θέση του Ολυμπιακού θα εμπιστευόμουν τον Κίναν Έβανς»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για την μεταγραφή του Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό, που ίσως «χαλάσει» εξαιτίας του τραυματισμού του.

Την άποψη του πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποκτήσει τον Κίναν Έβανς παρά το σοβαρό τραυματισμό του, εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, μίλησε στο «Urbonus podcast» εκπομπή του «Basketnews.com» και εξέφρασε την γνώμη του αναφορικά με τη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ στους Πειραιώτες που ίσως «χαλάσει» εξαιτίας του τραυματισμού του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Ντόρσει, ο Βεζένκοφ, ο Γκος και η πρώτη απόφαση για το ρόστερ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν ήμουν στη θέση του Ολυμπιακού θα εμπιστευόμουν αυτό που έκανε ο Έβανς την προηγούμενη φορά (σ.σ. που τραυματίστηκε), ότι θα μπορέσει να το ξανακάνει και να επιστρέψει υγιής.

Στη θέση τους θα εξασφάλιζα για περισσότερα χρόνια τον παίκτη που πιστεύω ότι θα γίνει ο επόμενος superstar της EuroLeague. Σίγουρα θα εκμεταλλευόμουν την ευκαιρία και θα έβλεπα αν μπορεί να λειτουργήσει με μειωμένο μισθό. Και αυτό συνέβαινε, θα έμοιαζα με ιδιοφυΐα, γιατί τότε θα μείνει και θα είναι εκεί για καιρό παίζοντας καταπληκτικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ