Αυτό είναι το μυθικό deal του Παναθηναϊκού με Μπράουν και Μακάμπι!

Αυτό είναι το μυθικό deal του Παναθηναϊκού με Μπράουν και Μακάμπι!

Οι λεπτομέρειες της σπουδαίας συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Μπράουν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα συνολικά χρήματα που δίνουν οι «πράσινοι»

Πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη πανίσχυρη περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ συνηθίζει να ανακοινώνει παίκτες μέσα από τα social media και το ίδιο έκανε και τώρα ανακοινώνοντας την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα buy out σαν αποζημίωση στη Μακάμπι για τον Αμερικανό που αγωνίζεται σαν νατουραλιζέ στην εθνική Ισπανίας και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και τυπικά από το «τριφύλλι», μιας και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας επισημοποιήθηκε από τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο.

Το deal που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπράουν είναι τριετούς διάρκειας, με τους «πράσινους» να δίνουν 600.000 ευρώ στη Μακάμπι για το buy out του Αμερικανού άσου. Όσο για τα χρήματα που θα πάρει ο Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό; Συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια, μαζί με πριμ και μπόνους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ