«Πάει για σέντερ από το NBA ο Παναθηναϊκός» – Νέο όνομα στην «πράσινη» λίστα

«Πάει για σέντερ από το NBA ο Παναθηναϊκός» – Νέο όνομα στην «πράσινη» λίστα

Ο Παναθηναϊκός είναι και φέτος μέσα σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια - Ποιος είναι ο σέντερ που θέλουν οι πρωταθλητές Ευρώπης από το ΝΒΑ...

Ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδα προσανατολίζεται σε ακόμη σπουδαιότερα πράγματα τη νέα σεζόν και για αυτό λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τις σπουδαίες συμφωνίες το περσινό καλοκαίρι, έχει «δεμένους» όλους τους σημαντικούς του παίκτες για τη νέα σεζόν και ουσιαστικά θα χάσει μόνο τους Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Λούκα Βιλντόζα, που όμως θα τους αντικαταστήσει με παίκτες από το πάνω ράφι.

Ήδη τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά γύρω από τον Παναθηναϊκό, ενώ έρχοται στην επιφάνεια και άλλα. Ένα από αυτά είναι και του Γκόγκα Μπιτάτζε, όπως επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα «pianetabasket.com», με τον Γεωργιανό να είναι ψηλά στη λίστα του Αταμάν για τη θέση του δεύτερου σέντερ.

Ο Μπιτάτζε είναι ένας εξαιρετικός ψηλός που σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο και αγωνίζεται αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ. Έχει τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς ατζέντη, που είναι και του Αταμάν και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πιθανό να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βγαίνουν με λεφτά στην αγορά, αλλά για στοχευμένες κινήσεις και φαίνεται πως θα είναι ακόμη καλύτεροι τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

«Ο Γεωργιανός σέντερ, Γκόγκα Μπιτάτζε που αγωνίστηκε φέτος στους Ορλάντο Μάτζικ, θα είναι ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου. Φέρεται να έχει δηλώσει ότι αν δεν “κεντρίσει” το ενδιαφέρον άλλης ομάδας του ΝΒΑ, θα σκεφτόταν σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρώπη», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

«Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη του θέματος, με δεδομένο ότι ο αναπληρωματικός σέντερ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αναμένεται να επιστρέψει στη Μάλαγα και δεν θέλει να αφήσει τον Ματίας Λεσόρ μόνο με τον Κώστα Αντετοκούνμπο σε αυτή τη θέση, αλλά και το γεγονός ότι ο Αταμάν και ο Μπιτάτζε έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς», προσθέτουν οι Ιταλοί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ