«Βόμβες» Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)

«Βόμβες» Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)

Όσα δήλωσε ο Νίκολα Βούισιτς για την «πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός στους διαιτητές μετά το 0-1 της Μακάμπι στη σειρά των play offs της Euroleague»

Κριτική στη Euroleague άσκησε ο Νίκολα Βούισιτς για τον τρόπο διαχείρισης των πιέσεων που άσκησε ο Παναθηναϊκός σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague, μετά το 0-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί των «πράσινων» στα play offs της διοργάνωσης.

Το στέλεχος των Ισραηλινών, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και άλλοτε MVP της Euroleague τόνισε ότι στη συνέχεια η Euroleague μπερδεύτηκε και όρισε τους ίδιους διαιτητές σε 4 συνεχόμενα ματς της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Νέο… σόου Αταμάν όταν είδε πως χάθηκε το ματς (vids)

Προφανώς, ο Βούισιτς εννοεί κυρίως τους Ντιφαλά, Μπελόσεβιτς, που «σφύριξαν» έπειτα τον Παναθηναϊκό σε Game 4, Game 5, ημιτελικό και τελικό του Final Four. Παιχνίδια στα οποία οι «πράσινοι» επικράτησαν των Μακάμπι, Φενέρ, Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησαν το 7ο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βούισιτς:

«Πήγαμε και τους κερδίσαμε εκεί (σ.σ ΟΑΚΑ), και μετά άρχισαν αν ασκούν πίεση παντού, στους διαιτητές, στους οπαδούς, στην Ευρωλίγκα. Στη συνέχεια η Euroleague… μπερδεύτηκε και όρισε τους ίδιους διαιτητές σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ