Ο Μαρίνκοβιτς είπε «αντίο» στην Μπασκόνια και οδεύει προς Παρτιζάν (pic)

Ο Μαρίνκοβιτς είπε «αντίο» στην Μπασκόνια και οδεύει προς Παρτιζάν (pic)

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς αποχαιρέτησε την Μπασκόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα, το οποίο συνόδευσε την ανακοίνωση των Βάσκων για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς και η Μπασκόνια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Ο Σέρβος φόργουορντ επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, τις φήμες των προηγούμενων ημερών για την αποχώρησή του από τους Βάσκους, με το διαζύγιο των δύο πλευρών να ανακοινώνεται λίγη ώρα μετά.

Διαβάστε επίσης: O Oρτα και η «σιδερένια» μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού

Ο 27χρονος διεθνής άσος αποχαιρέτησε τους φίλους της Μπασκόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα στην ιστοσελίδα της ομάδας. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την πατρίδα του Μαρίνκοβιτς, αναφέρουν ότι ο Σέρβος φόργουορντ οδεύει προς την επιστροφή του στην Παρτιζάν, στην οποία αγωνίστηκε από το 2013-2019.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρίνκοβιτς στους φίλους της Μπασκόνια:

«Αγαπημένοι φίλοι της Μπασκόνια, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, ένιωσα την απέραντη αγάπη σας και την απέραντη στήριξή σας. Είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ πολύ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που έκαναν ξεχωριστή τη δική μου διαμονή και της συζύγου μου. Μας κάνατε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, όλους τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο και τη διοίκηση του κλαμπ που με έκαναν καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο.

Η Βιτόρια θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και η Μπασκόνια είναι η ομάδα που πάντα θα υποστηρίζουμε με όλη μας την καρδιά.

Μέχρι την επόμενη φορά, Πάμε Μπασκόνια!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ