Μάικ Τζέιμς:  Ο καλύτερος της Euroleague, ζητά 9 εκατομμύρια ευρώ αλλά το τρόπαιο δεν το έχει δει ακόμη (vids)

Μάικ Τζέιμς: Ο καλύτερος της Euroleague, ζητά 9 εκατομμύρια ευρώ αλλά το τρόπαιο δεν το έχει δει ακόμη (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης αυτή τη στιγμή στην Euroleague, όμως το τρόπαιο δεν το έχει καν... δει ακόμα.

O Μάικ Τζέιμς είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης που θα βγει στην free agency της Euroleague φέτος το καλοκαίρι. Και όχι άδικα. Είναι ο MVP της διοργάνωσης άλλωστε. Ο Αμερικανός είναι επίσης και τρεις συνεχόμενες χρονιές μέσα στην καλύτερη πεντάδα ( δύο στην πρώτη πεντάδα και μία στη δεύτερη).

Μάλιστα έχει αναδειχθεί και μία φορά ο πρώτος σκόρερ της regular season το 2018-19 με 18.9 πόντους μέσο όρο και ταυτόχρονα είχε κατακτήσει και το νεοσύστατο τότε βραβείο Alphonso Ford, το οποίο θεσπίστηκε για τον καλύτερο σκόρερ της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή της τριάδας και ο «πονοκέφαλος» του Μεντιλίμπαρ

Όπως είναι απόλυτα λογικό ο Αμερικανός combo guard ζητάει 9 εκατομμύρια ευρώ, στο τελευταίο όπως όλα δείχνουν συμβόλαιο της καριέρας του. Η Μονακό είναι διατεθειμένη να του το δώσει, όμως ο ίδιος δεν είναι απόλυτα βέβαιος για την παραμονή του στην Γαλλία, καθώς η φετινή αποτυχία πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου τον έκανε να έχει δεύτερες σκέψεις.

Ο Τζέιμς θέλει να χτιστεί γύρω του μια ομάδα με την οποία θα πάει να πάρει το τρόπαιο της Euroleague το οποίο… αγνοεί σε όλη του την καριέρα. Η συγκομιδή του προς το παρόν είναι μόλις δύο παρουσίες σε ημιτελικούς Final Four.

Ο ένας πέρυσι με την Μονακό, η οποία αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα και η άλλη ήταν το 2016 με τη Μπασκόνια, όταν αποκλείστηκε ξανά στον ημιτελικό από την Φενέρμπαχτσε.

O MVP της διοργάνωσης φέτος κάνει μαγικά πράγματα, καθώς σκοράρει 17.9 πόντους μ.ο, μαζεύει 4.1 ριμπάουντ και μοιράζει 5.1 ασίστ. Επίσης έχει και 19.4 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Όπως είναι απόλυτα λογικό ο Αμερικανός θα πρέπει να επιλέξει πολύ συνετά το επόμενο βήμα στην καριέρα του γιατί κινδυνεύει να μείνει με… άδεια χέρια αν και ο πιο περιζήτητος σε ολόκληρη την Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ