Mάικ Τζέιμς: «Οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της Euroleague, δεν είναι η δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι» (pics)

Mάικ Τζέιμς: «Οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της Euroleague, δεν είναι η δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι» (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς τοποθετήθηκε, με ανάρτησή του στο twitter, αναφορικά με τις επιλογές της EuroLeague και την ψηφοφορία που γίνεται για τις καλύτερες πεντάδες της σεζόν.

Η EuroLeague αποκάλυψε σήμερα (13/5) τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από δημοσιογράφους, προπονητές και κόσμο να προκαλούν αρκετές αντιδράσεις.

Ένας από αυτούς που διαφωνούν με τις επιλογές της διοργανώτριας αρχής είναι και ο Μάικ Τζέιμς. 0 34χρονος γκαρντ της Μονακό, με μια ανάρτησή του στο twitter, τοποθετήθηκε για το ζήτημα και τόνισε ότι οι φίλαθλοι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία, γιατί, όπως εξηγεί, δεν είναι η δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι και αντικειμενικοί.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός: Πότε αγωνίστηκαν οι Ερυθρόλευκοι και πότε οι άλλες ομάδες των ημιτελικών!

«Συγγνώμη, αλλά οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της EuroLeague. Οι φίλαθλοι θα ψηφίσουν τις ομάδες τους και τους αγαπημένους τους παίκτες. Δεν είναι δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι. Θεωρείται ότι είναι προκατειλημμένοι. Οπότε νομίζω ότι η ψηφοφορία έχει βγάλει κάποιες μπερδεμένες ομάδες. Αλλά δεν πειράζει, όσοι πρέπει να ξέρουν, ξέρουν», επισήμανε ο σταρ των Μονεγάσκων.

Ο Τζέιμς, μάλιστα, έδωσε τέσσερις παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν θέση στην κορυφαία ομάδα της σεζόν: «Σέιν (σ.σ. Λάρκιν), Πίτερς, Τσίμα (σ.σ. Μονέκε), Βέσελι. Παίκτες που θα είχαν καλές αξιώσεις για να μπουν».

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ της Μπασκόνια, Τσίμα Μονέκε εξέφρασε και εκείνος τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague: «Όποιοι έφτιαξαν αυτές τις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague, θα έπρεπε να ντρέπονται».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ