
Ο Τζέριαν Γκραντ σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, ενώ δεν έκρυψε πως η κατάκτηση της EuroLeague είναι βασικός στόχος των πράσινων
Ο Τζέριαν Γκραντ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Εργκίν Αταμάν, έχοντας πολύ σημαντική προσφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR.
Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο Basket Inside, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στόχο των πράσινων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague, ενώ τόνισε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος που είναι μέλος του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζέριαν Γκραντ:
Για το πώς κυλάει η σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR: «Είναι υπέροχα. Είμαστε δεύτεροι στην EuroLeague αυτή τη στιγμή, ανεβαίνουμε και μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε».
Για τη σχέση του με τον Αταμάν: «Είναι καλή. Λέει τι να κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε».
Για το πώς είναι να παίζει στο ΟΑΚΑ: «Είναι καταπληκτικό, ένα από τα καλύτερα που έχω δει… Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Για το αν ο στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague: «Σίγουρα. Βασικός στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague. Αυτό είναι το κύριο πράγμα και σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος».
Για το αν του αρέσει που φημίζεται για την άμυνά του: «Απολύτως. Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, μπορείς να είσαι ο καλύτερος σε κάτι.Είναι πολύ καλό»
Για τον δυσκολότερο αντίπαλο: «Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι γκαρντ. Παίκτες όπως ο Σέιν Λάρκιν και ο Μάικ Τζέιμς είναι δύο από τους πιο δύσκολους να μαρκάρεις».
Για τη διαφορά μεταξύ Μεσίνα και Αταμάν: «Υπάρχει διαφορά. Υπάρχει περισσότερη ελευθερία με τον κόουτς Αταμάν. Νομίζω ότι αυτό που βοηθά εμένα και πολλούς από τους γκαρντ του να παίξουμε καλά».

Το ταξίδι στο Γκρατς, ο Παπακανέλλος και η πρόκληση των οκτώ προημιτελικών στην ίδια σεζόν
Για το αν βλέπει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό στο κοντινό μέλλον: «Ναι, το ελπίζω. Θα δούμε».