Η «ευχή» του Μάικ Τζέιμς με αφορμή την κόντρα Ναν-Μπάλντγουιν (pic)

Η «ευχή» του Μάικ Τζέιμς με αφορμή την κόντρα Ναν-Μπάλντγουιν (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κέντρικ Ναν και Γουέιντ Μπάλντγουιν.

«Κόντρα» έχει ξεσπάσεις τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους Κέντρικ Ναν και Γουέιντ Μπάλντγουιν. Αφορμή είναι κάποιες δηλώσεις του πρώτου, που θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο σκόρερ της Euroleague.

O Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν άφησε ασχολίαστη την εν λόγω δήλωση, με την απάντησή του να είναι… καυστική. «Δεν μπορείς να πιστεύεις πως είσαι το Νο. 1 και ο κορυφαίος επιθετικός όταν υπάρχουν παίκτες που τα πηγαίνουν στατιστικά καλύτερα από εσένα», ήταν το σχόλιο του Μπάλντγουιν και λίγο μετά ήρθε η απάντηση από τον άσο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

«Δεν θέλω διαμάχη με κάποιον που μετράει 3 πόντους μέσο όρο στην καριέρα του», αναφερομένομενος στον μέσο όρο του Μπάλντγουιν όσο ήταν στο NBA. Μάλιστα, με ένα emoji ζήτησε από τον ηγέτη της «ομάδας του λαού» να… κάνει ησυχία.

Η… ευχή του Μάικ Τζέιμς για το «beef» των Ναν-Μπάλντγουιν

«Ξαφνικά θέλω σειρά Παναθηναϊκός – Μακάμπι», έγραψε χαρακτρηριστικά ο πάντα ενεργός στα social media Μάικ Τζέιμς, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την κόντρα ανάμεσα στους δύο Αμερικανούς. Μάλιστα δεν αποκλείεται η επιθυμία του να πραγματοποιηθεί, αφού οι «πράσινοι» αν κάνουν το 2/2 κόντρα σε Μπάγερν και Άλμπα, θα είναι σίγουρα δεύτεροι στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Από την άλλη, αν οι Ισραηλινοί καταλήξουν στην έβδομη θέση και κερδίσουν το παιχνίδι με τον όγδοο στα play-in, θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ