Παρτιζάν: Παραμένει εκτός ο ΛεΝτέι – Αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Παρτιζάν: Παραμένει εκτός ο ΛεΝτέι – Αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ζακ ΛεΝτέι δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο Βελιγράδι μετά το θάνατο του πατέρα του, παραμένοντας στην Αμερική, με την συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό να είναι αμφίβολη

Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα εκτός έδρας την Στουντέντσκι (18:00) για την Αδριατική Λίγκα, αλλά δεν θα έχει και πάλι στην διάθεσή της τον Ζακ ΛεΝτέι.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο Βελιγράδι, καθώς δέκα μέρες πριν, αναχώρησε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται ακόμα, αφού έχασε ξαφνικά τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν ο 29χρονος πολιτογραφημένος Αζέρος, θα επιστρέψει εγκαίρως για να τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον αγώνα της Πέμπτης (28/3,21:30) με τον Ολυμπιακό στην «Σταρκ Αρένα», σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, όπου οι Σέρβοι «καίγονται» για την νίκη προκειμένου να μείνουν σε τροχιά play-in της Euroleague.

Ο ΛεΝτέι είναι από τους βασικούς παίκτες της Παρτιζάν και φέτος έχει 10,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 13,3 στην αξιολόγηση σε 30:16 κατά μέσο όρο στην Εuroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ