Πότε θα χάσει βολή ο Κέντρικ Ναν; Το 100% ευστοχίας σε πρωτάθλημα και Euroleague και τα δύο ρεκόρ που κυνηγάει

Πότε θα χάσει βολή ο Κέντρικ Ναν; Το 100% ευστοχίας σε πρωτάθλημα και Euroleague και τα δύο ρεκόρ που κυνηγάει

«Άχαστος» από τη γραμμή της φιλανθρωπίας ο Κέντρικ Ναν. Και οι αριθμοί του τα λένε όλα

Σα να πετάει βότσαλο στη λίμνη από την γραμμή των βολών ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού παραμένει σε τροχιά 100% τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague και ήδη διεκδικεί δύο μεγάλα σχετικά ρεκόρ: Με τις 3/3 βολές χθες απέναντι στην ΑΕΚ μετράει πλέον 21/21 σε 13 αγώνες Πρωταθλήματος.

Έτσι ισοφάρισε τη μεγαλύτερη επίδοση, απόλυτης ευστοχίας της τελευταίας 25ετίας στην κατηγορία αφού με 21/21 βολές τελείωσε την κανονική περίοδο της σεζόν 2019-20, ο Βασίλης Τολιόπουλος. Εφόσον λοιπόν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές καταφέρει να διατηρήσει την απόλυτη ευστοχία του, ακόμη και αν εκτελέσει μία μόνο βολή, θα γράψει ιστορία με τη μεγαλύτερη επίδοση της τελευταίας 25ετίας.

Διαβάστε επίσης: Ένας κανονικός προπονητής, σε μια δίκαιη αξιολόγηση…

Παράλληλα με 45/45 βολές στην Euroleague έχει βάλει πλώρη να διεκδικήσει το φοβερό και τρομερό κρεσέντο του Κέβιν Πάντερ στις βολές. Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν είχε 68/68 ελεύθερες βολές από το τέλος της περσινής σεζόν ως τις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής διοργάνωσης. Κατά μέσο όρο στην Euroleague (20 ματς) ο Ναν εκτελεί κάτι περισσότερο από δύο ελεύθερες βολές ανά παιχνίδι.

Στην καλύτερη βραδιά του είχε 6/6 με αντίπαλο την Παρτιζάν. Συνολικά ως εδώ ο άσος του Παναθηναϊκού έχει 14, 4 πόντους ανά ματς στην κορυφαία διοργάνωση δίχως όμως να είναι το ίδιο εύστοχος και μακριά από την βολή: Από το τρίποντο μετρά 27/85 (31,8%) ενώ και από το δίποντο είναι έχει 81/181 (44,8%).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ