Σπανούλης: Εκτός από τα διπλά ματς και βλέπουμε…

Σπανούλης: Εκτός από τα διπλά ματς και βλέπουμε…

Ο Σπανούλης θα προσπαθήσει σήμερα να προπονηθεί για πρώτη φορά, αλλά χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα.

Ηταν δεδομένο πως ο Βασίλης Σπανούλης θα μπει σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήδη νιώθει καλύτερα, οι πόνοι στο γόνατό του υποχωρούν, όμως όπως έχει τονίσει και ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν πρόκειται να πιέσει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Δευτέρα ο Σπανούλης αναμένεται να μπει στους ρυθμούς των προπονήσεων της ομάδας του Πειραιά. Θα προσπαθήσει να βάλει το πόδι του κανονικά στις επαφές και στο πρόγραμμα του προπονητή του.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αν περάσει με επιτυχία το τεστ, θα λογιστεί και έτοιμος για τα παιχνίδια με την Φενέρμπαχσε και τον Ερυθρό Αστέρα. Και αυτό επειδή, δεν θα έχει ούτε μία ολοκληρωμένη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και δεν θα ήταν έτοιμος για να παίξει.

Η επιστροφή του λοιπόν υπολογίζεται για το ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο για την Α1, αφού θα έχει προλάβει και ο ίδιος να έχει προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να έχει μπει για τα καλά στην πλήρη και έτοιμη επιστροφή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ