Αποκαλύψεις του Τόνι Πάρκερ για Βιλερμπάν, Χέρμπερτ και Σκαριόλο

Ο Τόνι Πάρκερ μίλησε στη L'Equipe για το μέλλον της Βιλερμπάν στο θέμα του πρώτου προπονητή.

Η πρώτη απόλυση στην Euroleague είναι γεγονός, καθώς από την εβδομάδα που μας πέρασε ο Τι Τζέι Πάρκερ αποτελεί παρελθόν από την Βιλερμπάν μετά το πολύ κακό ξεκίνημα της γαλλικής ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ένας από τους μετόχους της ομάδας και θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, ο αδερφός του απολυθέντος προπονητή, Τόνι Πάρκερ, μίλησε στη L’Equipe για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου αναφορικά με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει έντονα η Βιλερμπάν είναι αυτή του παγκόσμιου πρωταθλητή τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Εθνική ομάδα της Γερμανία, Γκόρντον Χέρμπερτ. Στην περίπτωση του όμως υπήρξε η φήμη πως βάζει «στοπ» η Ομοσπονδία της Γερμανίας, κάτι που σύμφωνα με τον Τόνι Πάρκερ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

«Θέλουμε τον Γκόρντον Χέρμπερτ. Η συμφωνία δεν θα δημιουργήσει προβλήματα με την Γερμανία και την Ομοσπονδία. Ας περιμένουμε», ανέφερε αρχικά ο θρύλος των Σπερς.

Ενώ σχολίασε και τις υπόλοιπες περιπτώσεις, αποκαλύπτοντας πως συνομίλησε ήδη με τον Σέρτζιο Σκαριόλο που έμεινε ελεύθερος από τη Βίρτους Μπολόνια για πιθανή συνεργασία με το σύλλογο από τη Λιόν.

Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, όμως και τα λόγια του Πάρκερ αλλά και οι πληροφορίες από τη Γαλλία δείχνουν ότι η Βιλερμπάν θα περάσει στα χέρια του παγκόσμιου πρωταθλητή, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από