Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην παράταση»

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην παράταση»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Με τον Αλεκ Πίτερς να κάνει σπουδαία εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση του Παναθηναϊκού με 88-78 για την 1η αγωνιστική της Euroleague και διεύρυνε στο 18-1 το εντυπωσιακό σερί που τρέχει απέναντι στο Τριφύλλι.

Μια μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού να στέκεται στο καθαρό μυαλό που είχαν οι παίκτες του στην παράταση και τις σωστές αποφάσεις που πήραν σε άμυνα και επίθεση, κυριαρχώντας στο παρκέ του ΟΑΚΑ. «Κυριαρχήσαμε στην παράταση, κάναμε καλές επιλογές επιθετικά και το πήραμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ελέγξαμε το ματς στην 4η περίοδο και στην παράταση, παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ο Μιλουτίνοφ ήταν φανερά κουρασμένος, γιατί δεν είχαμε να τον αντικαταστήσουμε, ο Φαλ ήταν εκτός. Κυριαρχήσαμε στην παράταση, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τον κανονικό αγώνα με την επίθεση του Γουόκαπ, που δεν έβαλε το σουτ, το τελευταίο δικό μας σουτ. Κάναμε καλές επιλογές, επιθετικά και το τι πήραμε στην παράταση.

Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε, ξαναβελτιωθήκαμε και ξαναβελτιωθήκαμε μέσα στο παιχνίδι, βρήκαμε τρόπο να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ειδικά αυτά που είχαμε κάνει στη 2η περίοδο του αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ