EUROLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν τη δική τους μάχη στο παρκέ του ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι στο 43-36 υπέρ των Πρασίνων.
Με μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά του πρώτου μέρους μπορούμε να δούμε πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει σουτάρει 15 φορές από την γραμμή των βολών και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μόλις μία.
Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά εύστοχος από μακριά έχοντα 4/8 τρίποντα, ενώ και στο δίποντο είναι αρκετά καλά έχοντας 9/17. Από την άλλη ο Ολυμπιακός σουτάρει με 33% πίσω από το τρίποντο με 5/15, ενώ από το δίποντο είναι πολύ αποδοτικός με 10/15 σουτ.