Μεγάλη αποκάλυψη Αταμάν για Σλούκα και Παναθηναϊκό: «Αυτά του είπα στο αεροδρόμιο και…»

Μεγάλη αποκάλυψη Αταμάν για Σλούκα και Παναθηναϊκό: «Αυτά του είπα στο αεροδρόμιο και…»

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε τι είχε συζητήσει με τον Κώστα Σλούκα στην περιβόητη συνάντηση στο αεροδρόμιο πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Σλούκας εδώ και μερικούς μήνες είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν να προχωράει σε μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τον Έλληνα γκαρντ και τη μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής που ανέλαβε τους πράσινους τη φετινή σεζόν μίλησε για τη στιχομυθία που είχε με τον Σλούκα στις αρχές Ιουλίου, όταν βρέθηκαν να περιμένουν μαζί τις αποσκευές τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Ιούλιο.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε έκανε τον γύρο του κόσμου, πολύ δεν έδωσαν σημασία, αφού είχε ραντεβού με τον Ολυμπιακό ο παίκτης, όμως ο Αταμάν αποκάλυψε τι είπαν στα 4-5 λεπτά που συνομίλησαν οι δύο άνδρες και γιατί ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Επέστρεφε από διακοπές στη Σαρδηνία και μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Όλοι οι φίλοι μου που ασχολούνται με το τουρκικό μπάσκετ μου είπαν ότι είναι αδύνατο να φέρω τον Σλούκα στον ΠΑΟ, ‘Σίγουρα δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό (μου έλεγαν).

Αλλά ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίστευε σε αυτό, το πίστευα και εγώ. Του είπα (του Σλούκα): «Γιατί όχι; Σέβομαι απόλυτα το να μείνεις στον Ολυμπιακό, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά και θέλεις να φύγεις, γιατί να πας σε όλους τους άλλους συλλόγους στην Τουρκία ή την Ισπανία; Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό», είπε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ