Μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Μίχαϊλιουκ!

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Σβι Μίχαϊλιουκ και η αποκάλυψη για την επόμενη ομάδα του...

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ είναι κοινό μυστικό πως είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενισχυθεί στα γκαρντ και να κλείσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Ο Ουκρανός σούτινγκ γκαρντ είναι σε επαφή με το τριφύλλι, έχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Euroleague, όμως περιμένει να δει τι θα γίνει με το ΝΒΑ, που αποτελεί την προτεραιότητα του.

Το δικό του ρεπορτάζ ωστόσο αναφορικά με το μέλλον του Σβι Μίχαϊλιουκ, έφερε στο φως ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, αποκαλύπτοντας τα δεδομένα για το ποιος είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ουρμπόνας:

«Η φήμη που κυκλοφόρησε και είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα σχετικά με παίκτη από το NBA που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να έρθει στην Ευρώπη, αφορά τον Σβι Μίχαϊλιουκ. Είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Η προτεραιότητά του είναι το NBA, περιμένει για προτάσεις από εκεί και ζήτησε περισσότερο χρόνο. Πιθανότατα αν έρθει στην Ευρώπη, η ομάδα που βρίσκεται στην pole position για να τον αποκτήσει -τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες- είναι ο Παναθηναϊκός», είπε ο αναλυτής του «Basketnews.com».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από