Έρχεται η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών – Θα έρθει και ο Μίκχαϊλιουκ στον Ολυμπιακό;

Έρχεται η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών – Θα έρθει και ο Μίκχαϊλιουκ στον Ολυμπιακό;

Το μπαμ με Κέμπα Γουόκερ, η ομαδάρα του Ομπράντοβιτς, η επιστροφή του Παναθηναϊκού. Θα γίνει… χαμούλης.

Αν δεν έχεις εικόνα από τον –υγιή- Κέμπα Γουόκερ τότε δεν ξέρεις τι μπαμ έκανε σήμερα η Μονακό με την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ. Και αν ο –υγιής- Κέμπα Γουόκερ κάτσει δίπλα στον Μάικ Τζέημς τότε το Πριγκιπάτο θα έχει ένα από καλύτερα δίδυμα κοντών στην ιστορία της Euroleague. Στο μεταξύ, ανανέωσαν σήμερα και τον Μοτεγιούνας οι Γάλλοι και για να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας, μιλάμε για ομάδα που πέρσι έφτασε ως το final 4.

Αμ η Παρτιζάν που όλο λεφτά δεν έχει; Ο Ομπράντοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Παναθηναϊκό κρατώντας Κέβιν Πάντερ και Ζακ Λεντέι, έχει ψημένο τον Νίκολα Μίροτιτς και όλα δείχνουν ότι από τη στιγμή που η Φενέρ φέρνει τον Νέτο από το ΝΒΑ ανοίγει διάδρομος στο Βελιγράδι και για τον πάντα ποιοτικό στην οργάνωση Νικ Καλάθη. Αμφιβάλλει κανείς ότι θα φτιάξει ομαδάρα ο… Μελιτζανής (που ήταν και παραμένει ο πιο σπουδαίος προπονητής της Ευρώπης);

Και μιας και είπαμε Παναθηναϊκός; Τα χώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεδομένα και οι εννέα μεταγραφές που έχουν γίνει θα φτάσουν τις 12 με τον Σενγκέλια να είναι πλέον στο προσκήνιο για τα καλά. Δεν ξέρει κανείς τι ομάδα θα φτιάξει ο Εργκίν Αταμάν, είναι βέβαιο όμως ότι οι Πράσινοι του χρόνου δεν θα καταλήξουν 17. Επέστρεψαν για μια θέση στην 8άδα.

Και μιας και η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρ είναι επίσης δεδομένα ομάδες 8άδας αλλά και η Εφές κόντρα στα όσα λένε δεν έχει ως τώρα σοβαρές απώλειες –κάθε άλλο με τον παικτάρα Ντάριους Τόμπσον να μετακομίζει στην Πόλη- και η Μακάμπι και η Μπάγερν του Λάσο βάζουν… λάδι στη μηχανή; Θα δούμε τρομερή Euroleague του χρόνου. Δεν ξέρω αλήθεια αν το άκουσες; Σήμερα ο Ολυμπιακός είπε sold out στα διαρκείας: Δηλαδή 7000 μίνιμουμ στο ΣΕΦ βρέξει χιονίσει. Και όλα αυτά πριν… τον Σβι Μίκχαϊλιουκ που είναι σταθερά στο Νο1 της λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ζητάει 3 εκατ ευρώ τον χρόνο ο Ουκρανός παίζοντας… άμυνα μπας και βρει ομάδα στο ΝΒΑ όπου αποτελεί την βασική του επιλογή. Ο Ολυμπιακός του δίνει 2 και 2ετές συμβόλαιο. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας η απόσταση δεν είναι μεγάλη.

Είναι απαραίτητη όμως η… παρτίδα πόκερ που εξελίσσεται. Μια διαδικασία αναμονής. Διότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει κάποιον που… δεν θέλει. Θέλει κάποιον που θα θέλει. Και που εάν και εφόσον θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα του καλοκαιριού.

Τώρα μπήκαμε στο τελευταίο 10ήμερο του Ιούλη. Οι πολλές δουλειές έγιναν (Γκος, Μιλουτίνοφ, Σίκμα ανανεώσεις Παπανικολάου και Λαρεντζάκη). Δεν έχει λόγο λοιπόν να βιάζεται ο νταμπλούχος. Αυτά είναι άγχη για… άλλους, που προσπαθούν να φτιάξουν ομάδα από την αρχή!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ