«Στην Ελλάδα ο Βούκσεβιτς αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ»

«Στην Ελλάδα ο Βούκσεβιτς αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ»

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς είναι δεδομένο πως θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, όμως στην περίπτωση που αυτό δεν συμβεί τότε η περίπτωση να αγωνιστεί στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη.

Στο νούμερο 42 του φετινού Draft οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς αποφάσισαν να επιλέξουν τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Ο Σέρβος (με το ελληνικό διαβατήριο) δοκιμάζεται από τους «μάγους» στο Summer League και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για την προετοιμασία, ή αν θα αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως η Παρτίζαν διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν φαίνεται να μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής που είναι απαραίτητος για την εξέλιξή του και έτσι η σκέψη να δοθεί δανεικός όλο και μεγαλώνει.

Εκεί είναι που μπαίνει και η Ελλάδα στο κόλπο. Αν όπως είπαμε γυρίσει στην Ευρώπη, τότε το Περιστέρι είναι έτοιμο να κάνει το «μπαμ» και να τον αποκτήσει ως δανεικό σύμφωνα με τη «Live Sport». Ο Βασίλης Σπανούλης τον θέλει μαζί του και από την στιγμή που ο πατέρας του, Ντούσαν Βούκσεβιτς, είναι συνεργάτης του «Kill Bill» τότε οι πιθανότητες αυξάνονται.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός Σέρβος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρέαλ Μαδρίτης, πριν καταλήξει στην Παρτίζαν. Στο φετινό Summer League αριθμεί 11,8 πόντους (38,5% στα σουτ, 23,5% στα τρίποντα), 6,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ