Σπανούλης: Η αφίσα της γιορτής

Σπανούλης: Η αφίσα της γιορτής

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αφίσα για την γιορτή στις 17 Σεπτεμβρίου αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη

Μπορεί να είμαστε στην μέση μιας κρίσιμης μεταγραφικής περιόδου, όμως όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού σκέφτεται και τη μεγάλη γιορτή για τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως από σήμερα και μέχρι την εκδήλωση προς τιμήν του V-Span, έξω από το ΣΕΦ θα υπάρχει μια πολύ όμορφη αφίσα η οποία απεικονίζει τον Βασίλη Σπανούλη ώστε να υπενθυμίζει σε όλους όσους την βλέπουν την επερχόμενη γιορτή.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Εκεί να υπενθυμίσουμε πως θα αποσυρθεί η φανέλα με το ιστορικό νούμερο 7 που φορούσε ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ θα ακολουθήσει και το φιλικό με καλεσμένη την Αρμάνι Μιλάνο .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμή του Θρυλικού αρχηγού και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Από σήμερα και ως τη μέρα που θα σηκωθεί ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του V-Span, στο φουγάρο του ΣΕΦ θα είναι κρεμασμένη η συγκεκριμένη αφίσα για να θυμίζει σ’ όλους το μεγάλο ραντεβού. Μια αφίσα που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας. Άλλωστε σαν ταινία, και μάλιστα υποψήφια για Όσκαρ, ήταν η καριέρα του.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ