Νέο όνομα – έκπληξη για τον Παναθηναϊκό (vid)

Οι ξένοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με οποιονδήποτε παίκτη είναι ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Τελευταίο όνομα, ο γκαρντ/φόργουορντ Ονουράλπ Μπιτίμ, που ενδιαφέρει τους Μπουλς.

Όλοι μέσα για τον Παναθηναϊκό.

Οι «Πράσινοι» με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα δείχνουν πως δεν υπάρχει περίπτωση που να μην μπορούν να προσεγγίσουν το φετινό καλοκαίρι και αυτό κάνει τους ξένους να στέλνουν στον Παναθηναϊκό ότι κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει το «Sports Digitale», νέος στόχος του «Τριφυλλιού», είναι ο Τούρκος γκαρντ/ φόργουορντ, Ονουράλπ Μπιτίμ, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπούρσασπορ.

Ο Μπιτίμ μάλιστα παρουσιάζεται να είναι στόχος των Σικάγο Μπουλς, που σκοπεύουν να του προσφέρουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν του NBA.

Ο Τούρκος έκανε εκπληκτική σεζόν με την Μπούρσασπορ, με μέσο όρο 18.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ τη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

O 24χρονος αθλητής ύψους 1.98μ. έχει κερδίσει 2 φορές, το 2018 και το 2020 τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο τουρκικό All Star Weekend.

Ο Μπιτίμ βρισκόταν και στο ρόστερ της Τουρκίας στο περασμένο Eurobasket, χωρίς ωστόσο να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από