Παναθηναϊκός: «Φευγάτος» ο Τόμας, ενδιαφέρεται η Βαλένθια

Παναθηναϊκός: «Φευγάτος» ο Τόμας, ενδιαφέρεται η Βαλένθια

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Βαλένθια έχει στη λίστα της τον Ματ Τόμας, που όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματ Τόμας βρίσκεται κι εκείνος, όπως οι περισσότεροι παίκτες που ολοκλήρωσαν τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, στην πόρτα της εξόδου από το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την option που υπάρχει στο συμβόλαιό του για τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ κι έτσι ο Αμερικανός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισπανικό Super Deporte, ο Τόμας βρίσκεται στη λίστα της Βαλένθια, με τη φανέλα της οποίας είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2018/19, όταν οι «νυχτερίδες» είχαν φτάσει ως την κατάκτηση του Eurocup.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός αποκτήθηκε πέρσι μεσούσης της περιόδου από τους «πράσινους» αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής από ένα σημείο και μετά στο ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ξένων που είχε στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός και των περιορισμών της Basket League.

Σε 10 παιχνίδια της EuroLeague που πρόλαβε να αγωνιστεί με το τριφύλλι μέτρησε 8.1 πόντους (40.5% τρίποντο) και 2 ριμπάουντ, σε 18.22″ λεπτά ανά αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ