Η διάψευση της Παρτιζάν και η «βόμβα» για το μέλλον του: «Εκεί έχει κλείσει ο Σλούκας»

Η Παρτιζάν διαψεύδει ότι έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Ο λόγος που δεν ασχολείται είναι η... Φενέρ.

Η Παρτιζάν ενεπλάκη σε δημοσιεύματα το πρωί του Σαββάτου με τον Κώστα Σλούκα και μάλιστα γράφτηκε ότι έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση για να τον πείσει να συναντηθεί ξανά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όμως η σέρβικη ομάδα διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κινείται για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ και ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με την περίπτωση του, όπως αποκάλυψε το «Mozzart Sport».

Ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι η διάψευση της Παρτιζάν, αλλά το γεγονός ότι έριξε «βόμβα» μεγατόνων σχετικά με το μέλλον του Σλούκα, αφού εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν ασχολείται με την περίπτωση του, παρότι θεωρητικά κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από την πλευρά των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, θεωρείται δεδομένο ότι ο Σλούκας έχει συμφωνήσει ήδη για να μετακομίσει ξανά στην Κωνσταντινούπολη και τη Φενέρ το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, η ίδια πληροφορία είχε γραφτεί και από άλλες ιστοσελίδες του εξωτερικού σήμερα, εν αναμονή φυσικά του ραντεβού του Έλληνα γκαρντ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που πρόκειται να γίνει την εβδομάδα που έρχεται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από