«Επίθεση» από τον Τάνιεβιτς στους παίκτες της Παρτίζαν: «Οι… μισθοφόροι τρέχουν ολοταχώς προς τη Δύση» (pic)

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε στους παίκτες της Παρτίζαν που φεύγουν, ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, χαρακτηρίζοντάς τους «μισθοφόρους».

Η Παρτίζαν Βελιγραδίου πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, κατακτώντας την Αδριατική Λίγκα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έφτασε μια ανάσα από το Final Four της Euroleague όπου αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ήταν λογικό αρκετοί παίκτες της ομάδας έγιναν «μήλον της Έριδος» για τους υπόλοιπους συλλόγους της διοργάνωσης, με τον Κέβιν Πάντερ να κλείνει στην Μπαρτσελόνα, τον Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Ζακ ΛεΝτέι θα αποχωρήσει καθώς ζήτησε υπερβολικά λεφτά.

Διαβάστε επίσης:

Ο έμπειρος Μαυρβούνιος προπονητής, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, με ανάρτησή του στο Twitter πήρε θέση για τις αποχωρήσεις, μιλώντας με σκληρά λόγια, και χαρακτηρίζοντας τους παίκτες «μισθοφόρους» που αποχωρούν επειδή βρήκαν περισσότερα χρήματα.

Η ανάρτηση του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς:

«Ο μεγάλος Ζοτς τους έμαθε πως θα χρησιμοποιούν το ταλέντο τους και εκείνοι μπροστά σε 20 χιλιάδες κόσμου φιλούσαν το σήμα της ομάδας, δείχνοντας την αγάπη του και αφού πήραν τον τίτλο… διασκορπίστηκαν. Και επειδή βρήκαν περισσότερα χρήματα, τώρα αφήνουν τον Ζοτς…

Οι μισθοφόροι της Βάγκνερ της Παρτίζαν τρέχουν ολοταχώς για τη Δύση και θα θυμηθούν κάποια μέρα που φιλούσαν τη φανέλα, μπροστά σε 20 χιλιάδες πιστούς φιλάθλους.

Συγχωρέστε με που γίνομαι σκληρός με τους παίκτες που φεύγουν από την Παρτίζαν. Γιατί πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είχαν την ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος με την “κλοτσοπατινάδα” στη Μαδρίτη, που πιθανότατα να τους κόστισε τον τίτλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από