Ανατροπή με Μιλουτίνοφ! Η Μονακό, η Βίρτους και ο Ολυμπιακός…

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ...

Η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες του φετινού καλοκαιριού, καθώς ο Σέρβος αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Euroleague, κάτι που όπως είναι λογικό φέρνει πολλούς… μνηστήρες για την υπογραφή του Σέρβου.

Οι δύο ομάδες που έχουν δείξει σίγουρα ενδιαφέρον και έχουν καταθέσει πρόταση στον έμπειρο σέντερ είναι ο Ολυμπιακός και Βίρτους Μπολόνια. Τα δεδομένα για τους Ερυθρόλευκους είναι λίγο-πολύ γνωστά αφού οι δύο πλευρές γνωρίζονται πολύ καλά, ενώ ο ίδιος βρέθηκε και στην Ελλάδα για να συναντήσει παλιούς γνωστούς και να τρέξει κάποιες δουλειές που είχε.

Οι Ιταλοί από την άλλη αναζητούν έναν ψηλό που μπορεί να κάνει τη διαφορά, προσφέροντάς του μάλιστα ένα καλό συμβόλαιο. Μάλιστα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και πρόταση από τη Μονακό, η οποία όπως έγραφαν «καλόβλεπε» την υπόθεση του «Μίλου».

Πάντως η ιστοσελίδα «BasketNews» έρχεται να βάλει τέλος στα εν λόγω σενάρια, τονίζοντας ότι οι Μονεγάσκοι δεν έκαναν ποτέ πρόταση στον Σέρβο γίγαντα και πως η μάχη για την υπογραφή του γίνεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βίρτους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από