Λαρεντζάκης στο «10»: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα ανανεώσω κι εγώ»

Λαρεντζάκης στο «10»: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα ανανεώσω κι εγώ»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο «10» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια και την κατάληψη της πρώτης θέσης και αναφέρθηκε στο δικό του συμβόλαιο και την πιθανή ανανέωση.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπασκόνια το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο ΣΕΦ και πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στους Βάσκους αλλά και το σημαντικότερο, την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι Πειραιώτες υπέταξαν την ισπανική ομάδα με μια εξαιρετική εμφάνιση και πλέον αναμένουν τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στα playoffs.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο «10» για το τεράστιο επίτευγμα των «ερυθρόλευκων» που έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που το πετυχαίνει, το πόσο σημαντικές ήταν οι ανανεώσεις των Γουόκαπ και ΜακΚίσικ για την ομάδα αλλά και για το δικό του συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά την κορυφή της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός

Όσα είπε ο Λαρεντζάκης στο «10»:

Καταφέρατε κάτι πολύ σπουδαίο με αυτήν τη νίκη, κάτι ιστορικό με την πρωτιά της Euroleague. Πώς νιώθεις;

«Είναι μια μεγάλη χαρά, μεγάλη επιτυχία αυτό που έχουμε κάνει, θεωρώ όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός βγάζει μια υγεία και έχει ένα πλάνο κι ένα στόχο το οποίο εμείς φροντίζουμε να το αποτυπώνουμε μέσα στο γήπεδο».

Τώρα ξεκινάει το πιο κρίσιμο σημείο. Υπάρχει κάτι που μπορεί να φοβάται αυτός ο Ολυμπιακός στα playoffs;

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα παίξουμε το μπάσκετ μας, θα συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια ενέργεια και περισσότερη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Όπως είπες τώρα ξεκινάει το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και εμείς θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε ξανά στο Final 4».

Όλη τη χρονιά βγάζετε προς τα έξω ένα υπέροχο κλίμα και δείχνετε συνεχώς πως είστε οικογένεια. Πες μου λίγο για τις ανανεώσεις του Γουόκαπ και του ΜακΚίσικ που έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο και τι σημαίνει για την ομάδα αυτό;

«Είναι πάρα πολύ ωραίο όταν έρχονται παιδιά από άλλες χώρες να τους αγκαλιάζουμε κι εμείς και να γίνονται κι αυτοί μέλη της οικογένειάς μας. Ο Τόμας είναι εξαιρετικό παιδί, έχει πολύ χιούμορ, έχει δεθεί πραγματικά με την ομάδα και ο Σακ το ίδιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους έχουμε κοντά μας τα επόμενα χρόνια και πίστεψέ με είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουν τη νοοτροπία της ομάδας όσοι παίκτες έρχονται, τα πρώτα χρόνια ειδικά».

Είπες να τους έχουμε κοντά μας. Άρα να υποθέσουμε ότι δρομολογείται και η δική σου ανανέωση και θα είσαι για πολλά χρόνια ακόμα στον Ολυμπιακό;

«Εγώ, πρώτα ο Θεός, έχω συμβόλαιο του χρόνου. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα ανανεώσω κι εγώ. Ακόμα περιμένουμε, θα δούμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ