Η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός και το νέο συμβόλαιο – Όλα τα δεδομένα για τον Σλούκα

Η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός και το νέο συμβόλαιο – Όλα τα δεδομένα για τον Σλούκα

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και το διετές συμβόλαιο που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι. Όλη η αλήθεια για το μέλλον του Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπαίνει σιγά σιγά στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, όμως παράλληλα κοιτάζει την επόμενη μέρα και μια από τις περιπτώσεις που «καίνε» είναι χωρίς αμφιβολία η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ίδιο τον 33χρονο διεθνή προκειμένου να τον κρατήσουν στο λιμάνι. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και η πλευρά του Ολυμπιακού προσφέρει στον Σλούκα συμβόλαιο διετούς διάρκειας για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η διοίκηση του Ολυμπιακού φυσικά θέλει να διατηρήσει τον υπαρχηγό του μέχρι το τέλος της καριέρας του και ο ίδιος ο Σλούκας έχει δώσει προτεραιότητα στους νταμπλούχους Ελλάδας, για αυτό και δεν έχει ασχοληθεί με τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία αποκάλυψαν ενδιαφέρον για τον Έλληνα γκαρντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα θεωρούν δεδομένο ότι η βασίλισσα θα κάνει κίνηση το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Τα δεδομένα στην υπόθεση ωστόσο είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα τουλάχιστον τη δεδομένη χρονικά στιγμή. Ο Σλούκας προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό που έχει υποστεί, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ίδια ώρα έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το συμβόλαιο του θα καθίσει στο τραπέζι με τον Ολυμπιακό και σκοπός του είναι να τα βρει με την ομάδα και να μείνει, όμως την ίδια ώρα δεδομένα το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Euroleague.

Το γεγονός λοιπόν ότι μένει ελεύθερος θα φέρει αναπόφευκτα ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όμως ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα την πλευρά του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει καμία επίσημη κρούση από καμία ομάδα και πως είναι σε επαφές με τους Πειραιώτες…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ