Ψάχνει μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην πληγωμένη Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην πληγωμένη Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στο ΟΑΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» και θέλει μια μεγάλη εμφάνιση και μια νίκη που θα του αλλάξει τη ψυχολογία κόντρα στους Τούρκους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Euroleague, σε ένα ματς, όπου και οι δυο ομάδες θέλουν μόνο νίκη για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Τόσο το τριφύλλι, αλλά και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκονται σε κακό «φεγγάρι» καθώς προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερη βαρύτητα και ένα έξτρα «πρέπει» για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-11 και στις τρεις νίκες διαφορά από την οκτάδα, ενώ προέρχονται από τις ήττες κόντρα σε Μπάγερν (84-68), Ολυμπιακό (71-95), Αναντολού Εφές (88-69), Μπαρτσελόνα (74-68) και Βαλένθια (94-91).

Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς πρόσθεσε μία ακόμα προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό της, επικρατώντας με μπόλικο άγχος του Περιστερίου (72-71) για το πρωτάθλημα και ενώ νωρίτερα είχε απωλέσει διαφορά 22 πόντων.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εμφανίζεται επηρεασμένη τον τελευταίο μήνα από τις πολλές απουσίες και έχει και εκείνη πέντε σερί ήττες, έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος. Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Ντουέιν Μπέικον και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Πάρις Λι και Λευτέρης Μποχωρίδης, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα και τη μέση αντίστοιχα.

Για τους Τούρκους, θα απουσιάσουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Τόνι Τζεκίρι, Ισμέτ Άκπιναρ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, όπως και ο ανέτοιμος Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ