Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα κατά Euroleague: «Δεν μας θέλουν στα playoffs»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα κατά Euroleague: «Δεν μας θέλουν στα playoffs»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, άφησε αιχμές προς τη διοίκηση της Euroleague για την περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο και τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ολοκληρώσει εδώ και αρκετό καιρό μια πολύ σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Αργεντινού γκαρντ, Φακούντο Καμπάτσο, ωστόσο εξαιτίας μιας τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την Euroleague δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση μέχρι και την 1η Μαρτίου.

Ο πρόεδρος των Σέρβων, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό, «PINK», σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Αργεντινού λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Δανεικός στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

«Είναι μια ασυνήθιστη τιμωρία για τον Ερυθρό Αστέρα. Το γεγονός, δηλαδή ότι δεν μας επιτρέπουν να εγγράψουμε νέους παίκτες. Λες και κάποιος δεν μας θέλει στο Top-8! Φέτος οι αντίπαλοί μας (σ.σ. εννοεί την Παρτίζαν) πήραν 500.000 ευρώ από το κράτος για να παίξουν στην EuroLeague.

Τώρα η ιστορία προχωράει. Πώς μπορείτε να παρακάμψετε τον Ερυθρό Αστέρα που παρουσιάζει συνέπεια στην EuroLeague;».

Για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον ρόλο του ανέφερε:

«Μην επιτίθεστε στον Μποντιρόγκα. Είναι σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος, έκανε επαγγελματική δουλειά, οι δυνατότητές του είναι σίγουρες. Είχαμε αρκετές εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί του στο παρελθόν. Τηρεί μια απόλυτα σωστή και επαγγελματική στάση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ