Ολυμπιακός : Καλύτερα ο Μιλουτίνοφ, τέσσερις έξω όμως…

Ολυμπιακός : Καλύτερα ο Μιλουτίνοφ, τέσσερις έξω όμως…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει προβλήματα τραυματισμών ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις. Εκτός οι Παπανικολάου και ΜακΛίν, τις επόμενες μέρες κρίνεται των Πρίντεζη και Τιλί.

Δε λέει να ηρεμήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την Παρασκευή για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής (19:00).

Οι απουσίες; Οι ίδιες με την Τρίτη απλά με κάποιες παραλλαγές. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛιν παρέμειναν εκτός, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην μέση. Ο Σέρβος σέντερ συγκεντρώνει πιθανότητες για να λάβει μέρος στο ματς με τη Ζαλγκίρις. Δύσκολα ο Πρίντ θεωρείται δεδομένο πως δεν θα παίξουν οι άλλοι δύο.

Όσον αφορά στον Κιμ Τιλί, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί λόγω υμενίτιδας τετρακεφάλου αριστερού γόνατος, απουσίασε με ειδική άδεια προκειμένου να δώσει το «παρών» στην γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ