ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Μπαρτσελόνα με ρεκόρ 18-5 βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την αιώνια αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πριν από μερικές μέρες επικράτησε με 71-66 της Μπάγερν. Ξεχώρισε και πάλι ο Κούριτς (20 πόντους), αλλά και ο Μίροτιτς (13 πόντους). Πληθωρική εμφάνιση από τον Καλάθη (8 πόντους, 5 ριμπάουντς, 4 ασίστ).

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια (75-63), γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά από τη Μονακό (83-91), στο ΟΑΚΑ. Με τον Μάικ Τζέιμς να «σκοτώνει» την πρώην ομάδα του, οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Κορυφαίοι για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη οι Νέντοβιτς (16 π.) και Έβανς (16 π.), με τον Σέρβο να τραυματίζεται πάντως και να μην είναι διαθέσιμος στο αποψινό παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Το ρεκόρ των «πρασίνων» στη διοργάνωση διαμορφώθηκε στο 5-16.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Ισπανία με πολλές απουσίες καθώς έμειναν στην Αθήνα ο Νεμάνια Νέντοβιτς για λόγους προφύλαξης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Εκτός έμεινε και ο νεαρός γκαρντ Νεοκλής Αβδάλας, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλεξ Αμπρίνες και Πιέρ Οριόλα, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Κόρι Χίγκινς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 22:00 της Πέμπτης, στη Βαρκελώνη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Πρίφτης: «Με ενέργεια και συγκέντρωση κόντρα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα δούμε κάποια πράγματα στο βίντεο και θα ακολουθήσουμε κάποια τακτική που ευελπιστούμε να μας δώσει μια ευκαιρία να είμαστε κοντά τους. Η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαβάζει σωστά το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Έχουμε πάνω από 4-5 πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να αμυνθούμε. Έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παίζουν και εξαιρετική άμυνα. Θα είναι δύσκολο ματς», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

«Μπορούν να σκοράρουν από όλες τις θέσεις. Διαθέτουν παιχνίδι από το low post, με περιφερειακούς, με ψηλούς αλλά και με τα τεσσάρια τους. Διαθέτουν Pick n pop παιχνίδι με τα πεντάρια τους, διαθέτουν πολύ καλό σετ παιχνίδι και παίζουν με υπομονή και καλό διάβασμα. Χρειάζεται από μέρους μας ενέργεια, όσο και συγκέντρωση.

Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς σωστά και να παρουσιαστούμε με κάποιο τρόπο ώστε να έχουμε το μικρότερο δυνατό κόστος για να μπορέσουμε να κρατηθούμε κοντά τους».

Για τον τρόπο διαχείρισης του Γιώργου Παπαγιάννη: «Είναι αρκετά πράγματα που διαχειριζόμαστε τώρα. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος, είναι και ο Ντάριλ αλλά και ο Στέφαν, που χρειάζεται χρόνο. Θέλει κάποια διαχείριση η κατάστασή τους».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιασικεβίτσιους: «Είναι λυπηρό, αυτός δεν είναι… Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για την αναμέτρηση των δύο ομάδων και τόνισε ότι ο φετινός Παναθηναϊκός δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της περασμένης 10ετίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισπανικής ομάδας:

«Δεν είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός, έχει παίξει πολύ καλά κόντρα σε ταλαντούχες ομάδες. Το παιχνίδι του είναι βασισμένο στους γκαρντ, οι οποίοι έχουν την μπάλα, παίρνουν τις αποφάσεις και σουτάρουν. Όπως κάθε ματς Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά. Ακόμα ένα παιχνίδι στο τρελό αυτό καλεντάρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η ομάδα που αγαπώ περισσότερο εκτός Λιθουανίας. Πέρασα πολλά χρόνια εκεί και είναι ιδιαίτερη η σχέση. Είναι λίγο λυπηρό, αλλά όλοι περνούν δύσκολες φάσεις, είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στη κορυφή. Θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μία δεκαετία».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από