ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται από επτά διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση, αφού αν και ζορίστηκε απέναντι στη Μονακό, την περασμένη εβδομάδα, τελικά επικράτησε με 84-90 στην παράταση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα σε δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς κόντρα σε Φενέρμπαχτσε (94-80) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (84-69), ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε και από τον Ερυθρό Αστέρα (72-76) στο Φάληρο. Βρίσκεται, πλέον, στην έκτη θέση της βαθμολογίας στη διοργάνωση, με ρεκόρ 12-8.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του 13 παίκτες στην Ισπανία, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννούλης Λαρέντζάκης και Κουίνσι Έισι που προφανώς είναι οι δύο παίκτες που ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Από την άλλη, διαθέσιμοι θα είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζη, ενώ κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Σάσα Βεζένκοφ που ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα, αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:45 της Τετάρτης, στη Μαδρίτη.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Με 13 παίκτες να έχουν νοσήσει θα ήταν θαύμα να παίζουμε συνέχεια σε υψηλό επίπεδο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με την Ρεάλ και στάθηκε στον κορωνοϊό, ο οποίος έχει χτυπήσει έντονα τον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Οι συνεργάτες έχουν προετοιμαστεί για το δεύτερο η ομάδα μόνο για το πρώτο. Θα επικεντρωθούμε να παίξουμε καλά, γιατί μόνο αν παίξεις καλά θα μπορέσεις να έχεις τύχη να κερδίσεις. Δεν είναι εύκολο. Η Ρεάλ έχασε στο πρωτάθλημα και είναι πολύ δύσκολο να χάσει δύο ματς σερί. Για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας πρέπει να κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει σε υψηλό βαθμό.

Έχουν νοσήσει 13 παίκτες τον τελευταίο μήνα. Πώς να γίνει; Μετά αγγίζει τα όρια του θαύματος το να είναι συνέχεια σε υψηλό επίπεδο η ομάδα. Θα ήταν παράλογο και μη φυσιολογικό.

Η Ευρωλίγκα είναι έτσι που δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαχείριση ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Αναλύεις τι έχεις κάτι καλά και τι όχι και πας στο επόμενο παιχνίδι. Αν κάποιοι παίκτες έχουν πτώση της αγωνιστικής τους φόρμας λόγω κόβιντ ή όλη η ομάδα μαζί δεν παίζει τόσο καλά αυτό το διάστημα. Καμία ομάδα δεν θα παίξει στο ίδιο υψηλό επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς και όλες οι ομάδες θα περάσουνε αυτή την κοιλιά. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα χρονικό διάστημα που πρέπει να επανέλθουμε και να γίνουμε καλοί, όπου έχουμε το Φάιναλ φορ του Κυπέλλου και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δουλεύοντας και όταν είμαστε όλοι μαζί θα το καταφέρουμε».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λάσο: «Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό»

O Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

Για τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Με τον Σλούκα που είναι σημείο αναφοράς και παίζει από τον πάγκο, χρειάζονταν δύο παίκτες στις θέσεις «1» και «2» που να μπορούν να συνδυαστούν. Ο Ουόκαπ και ο Ντόρσεϊ, με τον Σλούκα. Τα κατάφεραν, με τη βοήθεια του Λαρεντζάκη, να κλείσουν εκείνη τις θέσεις του point guard και του shooting guard. Στο «3» έχουν δύο πολύ παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο ΜακΚίσικ, και στο rotation έχει δύο»5αρια», τον Φαλ και τον Μάρτιν. Στο «4» τους Βεζένκοφ και Πρίντεζη. Είναι καλά χτισμένο το ρόστερ του».

Για την πρώτη στην απόδοση των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα: «Στην αρχή της Euroleague ήταν πολύ καλοί, έπαιζαν σε καλό επίπεδο και τώρα υποφέρουν από την σκληρότητα της διοργάνωσης λόγω τραυματισμών και
απωλειών λόγω του κορονοϊού. Πάντα ελπίζει για το καλύτερο ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα που αξίζει πολύ σεβασμό, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και τις περασμένες».

Για το ματς: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός, ένας πολύ ανταγωνιστικός και πολύ σκληρός αντίπαλος που θα μας αναγκάσει να δείξουμε σταθερότητα από την αρχή αν θέλουμε να προσθέσουμε άλλη μια νίκη. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, κάνει καλή σεζόν και έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα που του δίνουν πολλή φρεσκάδα.

Ολοκληρωμένη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και στις πέντε θέσεις, που συμπληρώνονται πολύ καλά. Να δείξουμε σταθερότητα σε άμυνα και ριμπάουντ και από εκεί να ανεβάζουμε ρυθμό στην επίθεση, αναζητώντας πάντα καλές προϋποθέσεις για τα σουτ μας».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από