Αταμάν: «Παίξαμε μπάσκετ Γ’ Εθνικής»

Αταμάν: «Παίξαμε μπάσκετ Γ’ Εθνικής»

Η Ζενίτ επικράτησε εύκολα της Εφές στην Αγία Πετρούπολη και ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε με καυστικό τρόπο την εμφάνιση της ομάδας του.

Τα είπε «έξω από τα δόντια» ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Αναντολού Εφές στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ (76-67), η οποία έριξε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο 10-11.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας ήταν καυστικός στις δηλώσεις του, λέγοντας πως με το ποσοστό που σούταραν οι παίκτες του, έπαιξαν μπάσκετ Γ’ κατηγορίας.

«Στα 25 τρίποντα που σουτάραμε, βάλαμε μόνο τα 4. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο ποσοστό σε αυτό το επίπεδο. Παίξαμε μπάσκετ Γ’ Εθνικής με αυτά τα σουτ! Από ένα σημείο και μετά παλέψαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα, παλέψαμε στην τρίτη περίοδο. Δώσαμε καλάθια στον Μπάρον, τον Κουλάγκιν… Βρήκαν σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και τα έβαλαν… Χάσαμε τα πάντα! Ο Μίτσιτς έκανε 7 λάθη, ο πόιντ γκαρντ της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο 56χρονος.

Υπενθυμίζεται πως η Εφές βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, με τα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2/2, εκτός) και τη Βιλερμπάν (4/2, εντός) να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ