Ολυμπιακός : Χάρισαν γέλιο και ατάκες οι «Παπ» (vid)

Ολυμπιακός : Χάρισαν γέλιο και ατάκες οι «Παπ» (vid)

Οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου πρωταγωνίστησαν στην εκπομπή «Cool Euroleague» της Ευρωλίγκας, έσπασαν πιάτα, χόρεψαν συρτάκι και… κάρφωσαν το «μυστικό» του Σπανούλη.

Σας είχαμε προϊδεάσει ότι θα είναι ενδιαφέρουσα συνέντευξη και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε 100%. Ο λόγος για την «Cool Euroleague» της Ευρωλίγκας, η οποία είχε τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου ως καλεσμένους, με τους δύο «Παπ» του Ολυμπιακού να δίνουν… ρέστα.

Μέχρι και.. συρτάκι τους έβαλαν να χορέψουν, να σπάσουν πιάτα, να «καρφώσουν» τους συμπαίκτες τους σε μία εκπομπή της διοργανώτριας αρχής που ήταν απολαυστικοί.

Αρχικά ο Παπανικολάου, μεταξύ πολλών, απάντησε για τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού τονίζοντας: «Νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα μας, το να έχει έναν κορμό με Έλληνες παίκτες που παίζουν εδώ και χρόνια μαζί. Ο Σπανούλης, ο Μάντζαρης, ο Πρίντεζης κι εγώ, με ένα μικρό διάλειμμα, είμαστε μαζί από το 2011. Έχουμε και νεότερους παίκτες όπως ο Ιωάννης, ο Δημήτρης Αγραβάνης, τους οποίους προσθέτουμε για να υπάρχει συνέχεια. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να τους κάνουν να κατανοήσουν που βρίσκονται» με τον Παπαπέτρου να… σιγοντάρει και από την μεριά του να λέει: «Οι Έλληνες παίκτες ξέρουν την παράδοση και το τι σημαίνει η ομάδα. Είναι πιο εύκολο να βοηθήσουν τους νέους να προσαρμοστούν. Γι’ αυτό μένει ο ίδιος κορμός, οι πρόεδροι κάνουν σπουδαία δουλειά».

Φοβερές οι απαντήσεις τους ήταν αναφορικά με τον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο αρχικά ο Παπαπέτρου είπε: «Ο Κώστας παίζει περισσότερα χρόνια μαζί του. Είναι πρότυπο για εμένα και την ομάδα. Η ηγετικότητα και η εργατικότητά του είναι κάτι το απίστευτο. Θέλει να κερδίζει περισσότερο από κάθε άλλον. Αυτό περνά σε όλη την ομάδα» με τον Παπανικολάου να αποκαλύπτει τις αδυναμιες του λέγοντας «Στα αστεία και στο τραγούδι».

Οσο για τους ανθρώπους που καθημερινά βιώνουν όμορφες και δύσκολες στιγμές, δηλαδή τους συμπαίκτες του και τον προπονητή τους, οι «Παπ» του Ολυμπιακού τόνισαν ξεχωριστά.

Μάντζαρης: Το μυαλό

Αρσενόπουλος: Είναι ο νεότερος, παίζει άμυνα, άμυνα κι άμυνα. Ενέργεια.

Μπόγρης: Έρχεται νωρίτερα από όλους στο γήπεδο και φεύγει τελευταίος. Εργάτης.

Αγραβάνης: Κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά.

Τιλί: Ο… bully.

Μιλουτίνοφ: Σερβικός πύργος. Είναι σημείο αναφοράς για εμάς και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

Πρίντεζης: Είναι ζωντανός θρύλος. Κίνδυνος από το post.

Σφαιρόπουλος: Είναι παγίδα αυτή η ερώτηση (γέλια). Είναι το μυαλό, ο… οδηγός.

Τόμπσον: Πολύ επιθετικός παίκτης, έχει σπουδαία επαφή με το καλάθι.

Σπανούλης: Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι γι’ αυτόν. Θρύλος.

Ρόμπερτς: Εμπειρία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ