Βεζένκοφ – «Πρέπει να παίρνουμε και εκτός έδρας αποτελέσματα»

Βεζένκοφ – «Πρέπει να παίρνουμε και εκτός έδρας αποτελέσματα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα με τη Μακάμπι (18/11, 21:00), αλλά και για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην ήττα από την Εφές.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (19/11, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

O Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την αναμέτρηση με την Μακαμπί, αλλά και για την ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη από την Εφές Ανατολού. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα παίρνει δύναμη από τον κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά θα πρέπει σίγουρα να καταφέρνει να νικά και εκτός έδρας.

Επιπλέον, ο Βενζένκοφ είπε πως το μόνο που ενδιαφέρει τώρα την ομάδα ειναι η νίκη απέναντι στην Μακάμπι, καθώς είναι ένα πολυ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:   

«Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με μια πάρα πολύ φορμαρισμένη ομάδα που έχει δείξει από πάρα νωρίς στην EuroLeague ότι πάει για μεγάλα πράγματα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, προερχόμαστε από δυο κακά αποτελέσματα οπότε θέλουμε σίγουρα να πάρουμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας.

Η EuroLeague είναι έτσι που παίζουμε σε μικρό χρονικό διάστημα, σίγουρα η έδρα και ο κόσμος μάς δίνουν πάρα πολύ δύναμη αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό, πρέπει να παίρνουμε και εκτός έδρας αποτελέσματα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κερδίσουμε τη Μακάμπι που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια στη διοργάνωση».

«Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν χρειάζεται να το σχολιάσω, δεν μπήκαμε… καν να παίξουμε. Ήταν ντροπή, δεν κάναμε τίποτα σωστά σε άμυνα και επίθεση αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί όπως είπα έχουμε έναν αγώνα αύριο. Σίγουρα θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε αύριο οπωσδήποτε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ