EUROLEAGUE

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από την Μπάγερν και μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στην σπουδαία εμφάνιση του Βλάντιμιρ Λούσιτς (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 8/13 σουτ), που ήταν και το «κλειδί» για τη νίκη των Βαυαρών.
«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Μπάγερν. Έπαιξαν σκληρά και σκόραραν καθοριστικά καλάθια όταν έπρεπε. Ο Λούσιτς ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Ήταν στη… ζώνη του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάταση και το έδειξε.
Πρέπει να απολαύσει αυτές τις στιγμές της καριέρας του, επειδή το αξίζει. Από την πλευρά μας, δεν μπορέσαμε να βρούμε εύκολα τον δρόμο για το καλάθο, όμως πρέπει να προχωρήσουμε, γιατί έρχεται ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας.