Βεζένκοφ – «Δεχτήκαμε 32 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι απίστευτο στη Euroleague»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η ομάδα του δέχτηκε μόλις 32 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι απίθανο στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τα… δόντια του και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε τεράστια νίκη με 74-68 στο ΣΕΦ, κάνοντας το 2/2 στη φετινή Euroleague.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν και πάλι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έκανε double-double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μετά το ματς δήλωσε πως η ομάδα του έκανε τρομερή δουλειά, τονίζοντας πως οι 32 πόντοι που δέχτηκαν οι Ερυθρόλευκοι είναι κάτι απίστευτο στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεχθήκαμε μόλις 32 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι απίστευτο στην Euroleague στις μέρες μας. Κάναμε τρομερή δουλειά και πήραμε το παιχνίδι».

Για τα σημαντικά τρίποντα του Ολυμπιακού: «Με 1/7 στα τρίποντα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά προσπαθώ να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, σε καλές και κακές στιγμές, αλλά το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από