Ούνικς Καζάν – Ζενίτ 69-70

Ούνικς Καζάν – Ζενίτ 69-70

Η Ούνικς Καζάν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βρήκε τον τρόπο να νικήσει 69-70 και να ξεκινήσει θετικά την περιπέτειά της στη Euroleague.

Ζορίστηκε αρκετά, όμως τελικά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Euroleague, επικρατώντας της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Ούνικς Καζάν με σκορ 69-70.

Η ομάδα του Καζάν έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ, παίζοντας εξαιρετικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί σε κάποια στιγμή να έμεινε πίσω και με διψήφια διαφορά, αλλά μπόρεσε να επιστρέψει, κάνοντας το ματς ντέρμπι, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κόνερ Φράνκαμπ που σημείωσε 18 πόντους, ενώ από κοντά βρέθηκε και ο Μπίλι Μπαρόν που πρόσθεσε άλλους 17. Από την άλλη πλευρά, ο Αϊζέια Κανάν είχε 18 και ο Μάριο Χεζόνια τελείωσε με 14.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ούνικς ξεκίνησε εξαιρετικά, με τον Μάριο Χεζόνια να είναι απολαυστικός και να σημειώνει τους δέκα πρώτους πόντους για το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά η Ζενίτ έμενε κοντά και δεν την άφηνε να πάρει μια καλή διαφορά. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 33-33.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Πασκουάλ βρήκε ρυθμό επιθετικά και μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα, φτάνοντάς το ακόμα και σε διψήφια επίπεδα. Η Ούνικς όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, πίεσε στο τέλος του ματς, κάνοντάς το ντέρμπι. Μείωσε ακόμα και στον έναν πόντο, όμως η Ζενίτ κράτησε και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ