Μιλουτίνοφ : «Παίξαμε χωρίς νεύρο, σημαίνει πολλά η στήριξη του κόσμου»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα και εξήγησε τι δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό.

Με ζωγραφισμένη την απογοήτευση στο πρόσωπό του, εμφανίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Ο Σέρβος σέντερ στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, στο πως δεν αντέδρασε και γενικότερα στην εικόνα της απέναντι στους Καταλανούς.

Ο «Μίλου» αρχικά είπε για το ματς πως: «Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Εάν έχουμε κάτι να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι είναι το ότι πρέπει να παλεύουμε για κάθε φάση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια» για να δηλώσει για το πλεονέκτημα έδρας πως «Θα δούμε, μένουν ακόμα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Αναφορικά με το βαρύ 90-63 από την Μπαρτσελόνα, ο ψηλός του Ολυμπιακού υποστήριξε από την μεριά του πως: «Κάθε ήττα είναι δύσκολη. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι» ενώ πρόσθεσε για την βαθμολογική θέση της ομάδας του πως «Ακόμα και έτσι είμαστε δεύτερη στην Ευρωλίγκα. Δεν χάσαμε κάτι σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε καλά στη συνέχεια».

Μάλιστα ο Μιλουτίνοφ ήταν άκρως απογοητευμένος για την εμφάνιση της ομάδας του το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο.

«Έτσι όπως παίξαμε όλοι θα μπορούσαν να μας κερδίσουν» δήλωσε ο Σέρβος σέντερ ο οποίος σταμάτησε στους 4 πόντους απέναντι στην Μπαρτσελόνα και συνέχισε λέγοντας «Όταν δέχεσαι 90 πόντους στην έδρα σου είναι υπερβολικό. Παίξαμε χωρίς νεύρο και ενέργεια. Σε αυτή την αναμέτρηση το μπάσκετ που παίξαμε δεν ήταν καλό, η άμυνα μας το ίδιο και μας τιμώρησαν. Τα πάντα στην άμυνά μας ήταν άσχημα. Οι επιστροφές μας, τα ριμπάουντ μας».

Το μοναδικό που μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός από αυτό το ματς είναι η αντίδραση του κόσμου του. Οι φίλοι των ερυθρόλευκων δεν σταμάτησαν να τραγουδούν στο ΣΕΦ, στήριξαν στο πένθος του τον Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ με τη φωνή του από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ήταν δίπλα στους Πειραιώτες.

«Σημαίνει πολλά η στήριξη του κόσμου. Τους χρειαζόμαστε. Μας δίνουν αυτό το «κάτι» επιπλέον που χρειαζόμαστε. Ζητάμε συγγνώμη για αυτό που παρουσιάσαμε στο παρκέ. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι πάντα καλό όταν έχεις υποστήριξη σαν αυτή από τον κόσμο», δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, πριν αποχωρήσει από το κλειστό του Φαλήρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από