O ΜακΚίσικ είχε κράξει δημόσια τον Κασιμίρο

Επεισοδιακή ήταν η συνεργασία του προπονητή του Προμηθέα με τον παίκτη του Ολυμπιακού στην Ισπανία.

Από την Πέμπτη (8/7) ο Λουίς Κασιμίρο αποτελεί και επίσημα τον νέο τεχνικό του Προμηθέα. Ο 61χρονος Ισπανός έρχεται στην Ελλάδα μετά από μακρά και αξιοσέβαστη πορεία στα ισπανικά γήπεδα. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα στην οποία τον αντικατέστησε ο Φώτης Κατσικάρης, αενώ ακριβώς πριν μετακομίσει στην Ανδαλουσία είχε γράψει ιστορία στα Κανάρια νησιά.

Υπό τις οδηγίες του η Γκραν Κανάρια κατάφερε να κατακτήσει του σούπερ κόπα της Ισπανίας και πάρει μέσω της ACB το εισιτήριο για την Euroleague! Σε εκείνη την θητεία του ο Κασιμίρο είχε μια επεισοδιακή συνεργασία με τον άσο του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ, η οποία έληξε άδοξα.

Τον Δεκέμβρη του 2017 ο Αμερικανός ήταν τόσο δυσαρεστημένος από τον προπονητή του που τον είχε κράξει δημόσια, ποστάροντας στο Twitter το ακόλουθο μήνυμα:
«Θα προτιμούσα να κάθομαι σπίτι για το υπόλοιπο της ζωής μου, παρά να παίζω γι’ αυτόν τον προπονητή». Λίγο νωρίτερα είχε ρίξει τα προειδοποιητικά πυρά του λέγοντας ότι «το παιχνίδι μου κινδυνεύει».

Φυσικά, η έκρηξη αυτή κόστισε στον ΜακΚίσικ το μέλλον του στην Γκραν Κανάρια, καθώς κλήθηκε σε απολογία και λίγα 24ωρα αργότερα απομακρύνθηκε. Πάντως ο Κασιμίρο δεν είχε κρατήσει κακία στον Αμερικανό και σε δηλώσεις του είχε τονίσει: «Τον συγχωρώ. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν είχε προκαλέσει προβλήματα. Προφανώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί τόσο καλά στη φιλοσοφία του παιχνιδιού και στους ρόλους μας. Νομίζω ότι αυτό του προκάλεσε μια απογοήτευση, την οποία εξωτερίκευσε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να κάνει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από