Μάριο Χεζόνια: Το αληθινά… μεγάλο κόλπο του πράσινου καλοκαιριού

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές, έκλεισε τις πολύ σημαντικές υποθέσεις τον Παπαπέτρου και Νέντοβιτς, προχωράει στην ενίσχυσή του αλλά το μεγάλο... κόλπο λέγεται Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δεν είναι γιατί αποτελεί έναν αληθινό σούπερ σταρ. Και η απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό δεν στηρίζεται μονάχα στην αγάπη που έχει δείξει για τον σύλλογο και τον κόσμο του. Αυτού του είδους οι παίκτες για να μείνουν κάπου χρειάζονται εγγυήσεις πως η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο. Θα θέτει στόχους υψηλούς.

Και ο Κροάτης αυτό θέλει να δει. Το… χτύπημα με τον Μήτογλου που πήγε στην Αρμάνι ήταν ισχυρό. Αλλά οι κινήσεις με Παπαπέτρου και Νέντοβιτς, όπως και η ενίσχυση των τελευταίων ημερών, δείχνουν να ισορροπούν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Και αυτές οι κινήσεις ίσως παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.

Κακά τα ψέματα: ο Super Mario είναι το αληθινά μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού για τον μπασκετικό οργανισμό του Παναθηναϊκού. Και σε θέμα εισιτηρίων να το δούμε, ο κόσμος θα σπεύσει να αγοράσει διαρκείας και να γεμίζει το γήπεδο για να ανταποδώσει την αγάπη προς τον Χεζόνια. Δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει έως τώρα.

Ο ίδιος ο Κροάτης είχε δηλώσει πως θα πάρει τις αποφάσεις του τον Αύγουστο. Προφανώς περιμένοντας να δει τη διαμόρφωση του ρόστερ, να μιλήσει με τον Πρίφτη, να καταλάβει τι θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Και αν θα έχει ως στόχο την οχτάδα της Euroleague.

Αν θέλει να μείνει; Οι πράσινοι πρέπει να δώσουν 400.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα ως ρήτρα αγοράς που είχε μπει όταν ο Χεζόνια ερχόταν στην Ελλάδα. Ποσό που σύμφωνα με όσα φημολογούνται οι πράσινοι θα το διαθέσουν, αφού έτσι κι αλλιώς θα υπάρξει οικονομική βοήθεια και από χορηγούς. Όπως συνέβη στην έλευση του Κροάτη σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από