Δεν προχωράει για Παπαπέτρου η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να κάνει πίσω για την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, κάτι που δίνει προβάδισμα παραμονής στον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που ακουγόταν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σχετικά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την πιθανότητα να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό της, όμως όπως αναφέρει η εφημερίδα «As», οι Μαδριλένοι κάνουν πίσω για τον Έλληνα φόργουορντ.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Ρεάλ είχε επαφές το προηγούμενο διάστημα με την πλευρά του παίκτη, όμως φαίνεται πως η ομάδα θα ενισχυθεί με την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη.

Αν πράγματι ισχύει ότι δεν προχωράει η περίπτωση Παπαπέτρου για τη βασίλισσα, τότε ο Παναθηναϊκός αποκτάει και πάλι προβάδισμα παραμονής του αρχηγού του, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους πράσινους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ δεν θέλει να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο Παπαπέτρου για αυτό και κοιτάζει εναλλακτικές, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να ευνοείται, αφού βγαίνει εκτός διεκδίκησης του παίκτη μια δυνατή αντίπαλος. Εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση αναμένονται και τις επόμενες μέρες, με την ερχόμενη βδομάδα να είναι σημαντική, διότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κίνηση του, με τις Ζενίτ και Αρμάνι να θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από